Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 28. oktober 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Oppussing i Asker

Dag og Trude Amble sammen med programleder Hilde Hummelvoll (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Dag og Trude Amble sammen med programleder Hilde Hummelvoll (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Denne gangen går turen til et villastrøk i Asker, hvor to store familier bor i hver sin enebolig. Hilde Hummelvoll og interiørkonsulentene Alexandra Villefrance og Bengt Simonsen tar utfordringen.

Trude og Dag Amble har tre barn og en hund. Eva Amble, Dags søster, og Bengt-Gøran Strømberg har fire barn. Godt hjulpet av interiørkonsulenten Alexandra Villefrance skal Eva og Bengt-Gøran pusse opp et barnerom for Trude og Dag. Bengt Simonsen stiller seg til rådighet for Trude og Dag som skal pusse opp et kombinert gjeste- og tv-rom for Eva og Bengt-Gøran. Forhåpentligvis vil forandring fryde…

Om serien
Oppussingen vi får ta del i gjennom de seks programmene gjøres av naboen, som sammen med snekkeren og altmuligmannen Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk, Mads Moe, Bengt Simonsen og Alexandra Villefrance finner ut av og bestemmer hvordan tingene skal se ut. I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes, før eierne får se det endelige resultatet. Interiørkonsulentene opptrer parvis i serien.

Hilde Hummelvoll styrer det hele, og lar seerne få se hva naboene velger å gjøre for hverandres hus og leiligheter. Vi følger oppussingen og de involverte på nært hold, og får til slutt se eiernes reaksjon når de 48 timene er unnagjort og oppussingsobjektene står ferdig.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Wenche Solum
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83