Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. februar 2003 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Pengetyver på godset

Skogvokter-paret McCready kommer i vanskeligheter – i
Skogvokter-paret McCready kommer i vanskeligheter – i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire Television)
Pengetyver på lordens gods, et selvmord og en overraskelsestur til Mallorca er noen av ingrediensene i denne ukas utgave av den populære serien ”Med hjartet på rette staden”.

Gamle konstabel Ventress og unge Bellamy blir sendt til lord Ashfordlys gods for å etterforske saken. De legger merke til at fru McCready, skogvokterens hustru, virker svært urolig når de avhører henne.

Andy forulykkes
Gina på puben blir bekymret når kjæresten Andy blir utsatt for en dykkerulykke. Det er alvorlig, med skader på milten, og innen operasjonen på sykehuset fører Andy opp Gina som nærmeste arving. Men snushanen Blaketon kjenner til at Andy er gift, og ringer opp kona for å fortelle om ulykken.

Mike har sine mistanker om hvem som har tatt de stjålne pengene hos Ashfordly, men mest tumler han med ferieplaner. Han lager et deilig måltid til Jackie og overrasker henne med billetter til Mallorca…

Mer om serien
Ut over vinteren sender NRK1 åtte nye episoder av ”Med hjartet på rette staden”, innspilt i idylliske Yorkshire i England. Hovedpersonene er politibetjent Mike Bradley (Jason Durr) og hans sakførerkjæreste Jackie Bradley (Fiona Dolman).

Med seertall på inntil 17,7 millioner er ”Med hjartet på rette staden” den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; på det meste har ”Med hjartet på rette staden” hatt drøyt en million seere


Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 9)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57