Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 19. januar 2006 kl 19.55 Hurtigruten 365

Tøffe dager

Hotellsjef Benny Pedersen opplever konflikter med de ansatte. Foto: NRK.
Hotellsjef Benny Pedersen opplever konflikter med de ansatte. Foto: NRK.
Benny får gjennomgå på jobben. Besetningen kritiserer lederstilen hans, og han føler han ikke når igjennom til de ansatte når han prøver å slå an en lett tone. Roshild er blant de som får gitt uttrykk for hva hun syns om hotellsjefen…

Det hersker stor misnøye om bord på MS "Midnatsol". Ronny er savnet av de fleste, og Benny opplever vanskelige dager med stadige konflikter. Det oppstår rykter, og jobben som sjef blir meget vanskelig for den sindige dansken. Roshild snakker som vanlig rett fra levra og hevder det må være en menneskerett å lufte ut frustrasjoner som oppstår.

Konkurranse
Bente har søkt på den ledige purserjobben og er veldig spent på om hun får den. Hun har flere konkurrenter om bord – både Jesper og Camilla i resepsjonen har også søkt.

Om serien
"Hurtigruten 365" er en dokumentarserie på 20 episoder om livet om bord i hurtigruteflåtens nyeste skip: MS "Midnatsol". Skipet har et mannskap på nærmere 200 personer fordelt på to skift. Vi blir best kjent med 12 av dem. Vi følger besetningen til de to kapteinene, Herodd Widding og Arild Hårvik, i deres daglige gjøremål på brua, i maskinrommet, restauranten, baren og lugarene.

NRK har fått full redaksjonell og journalistisk frihet under opptakene. Det betyr at kapteinene kun har kunnet si stopp under livstruende situasjoner.

Opptakene startet i august 2004 og ble avsluttet i august 2005.

Egenprodusert dokumentarserie
NRK Fakta/Kultur
Prosjektleder/redaktør: Siw Winther
Kommentar: Jan Dalchow
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364

LENKER
  • For å se episodene på nett og få mer stoff om serien: