Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 17. juli 2000 kl 23.00 Reklamekongen

Reklamekongen (t)


NRK2 mandag 17. juli kl 23.00
Reklamekongen (4:10)

Sex eller separasjon?

Jack og Claire er midt i skilsmisseforhandlingene, men drøftingen krever sitt. De to separerte ender til stadighet opp i sengen, i stedet for å komme i mål med den endelige skilsmissen. Foran venner og advokater klarer de å oppføre seg, men så snart de er alene er de totalt oppslukt i hverandre.

De oppdager at at en fullførelse er vanskeligere enn de hadde trodd. Jack nekter å gå ut med andre kvinner, og vil for enhver pris beholde Claire.

Bruno føler seg truet av Erica når hun skriver en reklametekst, og i tillegg viser hun seg å være talentfull. Han er redd hun kan ta hans plass i det kreative teamet, når de andre kollegene blir imponert over arbeidet hennes.

Om serien
I denne amerikanske komiserien møter vi Tom Selleck som Jack McLaren, en av reklamebransjens største stjerner, men også en av de mest selvopptatte. Jack lever og ånder for sitt livsmotto: La aldri kunden få inntrykk av at du er et vanlig menneske. Men han får stadig større problemer med å etterleve dette livsmottoet. Et feilskjær fører til at reklamebyrået mister en kjempekontrakt og Jack og hans team mister jobben.

Men Jack McLaren vet råd. Han leier en forfallen lagerbygning og starter sitt eget firma, McLaren & Associates, og hyrer sine tidligere kolleger. Det lojale teamet rundt ham består
av den dyktige og humørsyke kreative leder Carl \"Dobbs\" Dobson, den smiskende tekstforfatteren Bruno Verma, Jacks sexy assistent Beverly Andolini og teamets regnskapsfører Erica Hewitt.

Jacks 18 år gamle datter Alex (Hedy Burress) spiller også en viktig rolle i serien. Hans kone Claire (Joanna Kerns) - som har forlangt skilsmisse - dukker dessuten opp med ujevne mellomrom.

NRK2 mandag kl 23.00

Bilde
Jack McLarens (Tom Selleck) skilsmisseforhandlinger går ikke helt som planlagt. (Foto: Warner Bros.).

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Closer
Manus: Tad Quill
Regi: Andrew D. Weyman
I rollene: Tom Selleck, Edward Asner, David Krumholtz, Penelope Ann Miller, Suzy Nakamura, Hedy Burress, Joanna Kerns m.fl.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18