Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 20. januar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Carlos’ dilemma

Carlos Nieto (Anthony Ruivivar) i
Carlos Nieto (Anthony Ruivivar) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Carlos som arbeider på det unge, tøffe ambulanseteamet, har fått vite ad omveier at han kanskje er faren til en babyjente.

Babyen som har mistet moren sin, skal nå adopteres bort til en familie, og Carlos kjenner bare hvordan fordommene mot adoptivfamilien velter opp i ham. Carlos må virkelig ta seg sammen og kjempe mot sine egne impulser.

Kompetansestrid
På akuttmottaket ryker Kim på ambulanseteamet og brannmannen Taylor i tottene på doktor Peterson. Doktoren setter nemlig spørsmålstegn ved deres medisinske vurderinger.

Brysomme russere
Politimannen Sully har lenge hatt en tøff periode med en bande kriminelle russere i metropolen New York. Fydor Chevchenko har tilført veteranen Sully mange slag i den siste tiden. Et av dem var at stesønnen til Sully ble skadet. Nå legger Sully og hans kvinnelige kollega Yokas planer om å få has på russerne en gang for alle.

Imens fortsetter Yokas som også er tobarnsmor, å ha trøbbel på hjemmeplanet med ektemannen Fred.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3), i kveld: "The Greater Good"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse