Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. oktober 2000 kl 20.25 Tore på sporet

Tore på sporet (ttv)


NRK1 lørdag 7. oktober kl 20.25
Tore på sporet (4:11)

Tilbake til røttene

I kveldens utgave av \"Tore på sporet\" blir vi med 33 år gamle Matti Reinikka tilbake til hans fedreland, Finland. Matti mistet kontakten med sin mor da han var bitteliten, og nå vil han finne henne. Kveldens musikkinnslag står plateaktuelle Finn Kalvik og svenske Cajsa Stina for.

Matti har de siste årene bodd på Orkanger i Sør Trøndelag, men vokste opp i Vaasa i Finland. Moren flyttet da han var liten, og siden har han ikke hørt fra henne. Tore Strømøy finner et spor som fører ut på landsbygda sør i Finland. Vil sporet lede ham helt fram til moren?

Denne kvelden byr også på et nytt bekjentskap. Vi får hilse på 41 år gamle Trond som aldri har sett faren sin. Han har skrevet et brev til \"Tore på sporet\" for å få hjelp til et møte, og resultatet får vi se i kveld.

Duett
Finn Kalvik slo gjennom for fullt da han i sin tid samarbeidet med Benny Andersson. Nå er han tilbake med en ny sang av ABBA-generalen, som han synger i duett med den svenske stjernen Cajsa Stina Åkerström. Sangen er ett av sporene på Finns nye plate. I kveld framfører han - og Cajsa Stina - \"Trøstevise\" for oss.

Schjetnanmysteriet blir bare mer og mer merkelige. Hvem er den mystiske utlendingen som også leter etter Schjetnans ø? Svaret kommer i kveldens episode.

NRK1 lørdag kl 20.25

Underholdningsprogram produsert av NRK Sør-Trøndelag
Programleder: Tore Strømøy, 73 88 17 16
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna- marie.normann@nrk.no)

Bilde
Matti Reinikka har sammen med Tore Strømøy reist til Finland for å fine sin mor. (Foto:NRK)