Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. januar 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

På frierfot

Jørgen Solberg forsøker å overvinne sceneskrekken og skal fri direkte fra scenen under Treungen Musikkfestival. (Foto: Stortyteller/NRK)
Jørgen Solberg forsøker å overvinne sceneskrekken og skal fri direkte fra scenen under Treungen Musikkfestival. (Foto: Stortyteller/NRK)
De mest romantiske av oss planla det allerede som barn. Andre har drømt om det minst én gang. I åtte programmer fremover skal vi følge 16 friere som vil overraske sin kjære på en helt spesiell måte.

Jakten er over, kjærligheten er funnet og det er på tide å ta forholdet et skritt videre. Nå skal det store spørsmålet stilles, men vil den utkårede si ja?

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet sitt for kamerateam samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Ofrer sceneskrekken
I første episode møter vi Jørgen Solberg fra Treungen og Lotte Pedersen fra Jessheim. Jørgen har vært samboer med sin kjære Martha i fire år, og nå synes både han og omgivelsene hans at det er på tide å stille det store spørsmålet. Jørgen bestemmer seg for å overraske Martha med et frieri under Treungen Musikkfestival. For å vise hvor høyt han elsker henne, skal Jørgen forsøke å overvinne sceneskrekken og fri direkte fra scenen foran tusenvis av tilskuere.

Lotte Pedersen fra Jessheim har vært sammen med Sita i ett og et halvt år, og er opp etter ørene forelsket. Hun vet at Sita drømmer om et romantisk frieri, og Lotte har allerede planene klare. Men hvordan skal hun klare å holde det hemmelig for Sita? Sted og tid er spikret, problemet er bare å få Sita dit uten at hun fatter mistanke.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no