Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 6. november 2003 kl 22.30 Slå på ring

Silje "Enya" Stang

I kveld blir det trash-metal i
I kveld blir det trash-metal i "Slå på ring". (Foto: Jan Havnevik Kielland/ NRK)
Silje Stang var rå i kjeften på "Torsdagsklubben". Hos gutta i "Slå på ring" har hun fått englevinger og synger søtt.

I tillegg til den sterkt Enyainspirerte musikkvideoen til Silje Stang, anmelder Erlend og Steinjo "den nye plata" til klavervirtuosen Dan Børge Akerø, og den mystiske Anne Marit Jacobsen.


I tillegg til anmeldelsene, er selvsagt det store spørsmålet hvilke band som går til topps på hitlisten. I kveld får vi blant annet høre den røffe trashmetal-låten "Land of kohts", og den snertne "I was only on time, but I didn’t".

Ringenes Herre
Mens vi venter på den siste filmen i "Ringenes Herre"-trilogien, mener Erlend og Steinjo at vi heller burde se den fantastiske filmen "Teasen". Eller den hysteriske komedien "Dad Got Mad". Det er bare ett lite problem: Filmene de viser trailere til, kommer neppe til en kino nær deg…

Om "Slå på ring"
Erlend og Steinjo har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler nå kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program. De har moret seerne med gamle opptak av seg selv, dramatisering av skolestiler og masse musikk.

I de seks nye programmene er det også mye musikk, og husbandet Robosynth er på plass. Denne gangen er programmet strammere i stilen med presentasjon av hitliste, filmtrailere, musikkanmeldelser og debatter.

Alt er selvsagt hentet fra deres eget skrudde univers. Det er nemlig ikke den musikken som ligger på de vanlige hitlistene vi får høre. All musikken er laget, sunget og spilt av Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen. De spiller også alle rollene selv, og har full kontroll fra idéstadiet til ferdig produkt. Men denne gangen har de også fått med seg noen kjente gjester. A-kjendiser som Fredrik Skavlan, Nils Ole Oftebro, Thomas Giertsen og Silje Stang stiller opp i musikkvideoer, og de gjør ting du definitivt ikke har sett dem gjøre tidligere.


NRK Underholdning
Egenprodusert humor
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer