Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 9. september 1999 kl 23.15 Nære forbindelser

Nære forbindelser (t)

NRK1 torsdag 9. Kl 23.15
Nære forbindelser (4:5)

Forviklingene fortsetter i familien

Dorothy lever livet som enslig, og har fått seg både ny leilighet og ny kjæreste. På restaurantbesøk med sin nye type Derek, oppdager hun svigersønnen Robert ute på date med sin elskerinne.
Når Dorothy oppdager svigersønnen, tvinger hun ham til å tilstå sitt utroskap som har pågått i seks år. Stresset over at foreldrene planlegger separasjon, søker Imogen trøst hos sin store kjærlighet; en grovsmed. Hun forfører han, men det vakre bildet rakner fort når broren Jamie forteller at smeden er gift, og ikke nok med det. Han har også en annen kjæreste. Imogen rømmer til skogs.
Broren er heller ikke altfor lykkelig med foreldrenes oppførsel, og sammen med venner ute på byen prøver han stoff. Det ender med at han tilbringer natten i leiligheten til farens elskerinne.
Midt oppe i det hele skal Erin gi ut boken hun har jobbet med, men på utgivelsesfesten stikker Dorothy av med datteren Allegra for å ta henne med til sin bortkomne far.
Pru synes det er på tide å møte Stephens kone og inviterer til middag. Enden på det blir nok ikke akkurat slik hun har tenkt.

Om serien
Nære forbindelser er en dramaserie om forhold voksne mennesker i mellom, og hadde premiere i hjemlandet England i 1998. Serien er skrevet av Deborah Moggach, som mener det finnes skjult dynamitt i ethvert hjem. Hun håper \"Nære forbindelser\" er en serie der alle familier kan finne noe å kjenne seg igjen i.
Dramaserien har det meste fra den første kjærligheten til lesbiske forhold og utroskap.
Maggoch innrømmer at hennes egne familieopplevelser har smittet over på serien hun har skrevet. Selv er hun en av fire søsken, og har to tenåringsbarn.
- \"Nære forbindelser\" er om alt. Jeg ville at den skulle være morsom og dramatisk, med mye drama og tragedie, men også fylt med humor. Det tror jeg at jeg har greid, sier forfatteren Maggoch.

NRK1 torsdag kl 23.15

En BBC- produksjon
I hovedrollene: Keith Barron, Sheila Hancock, Alice Krige, Amanda Redman og Kelly Hunter
Originaltittel: Close Relations
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18