Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 16. juni 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Ingen dans på roser

Randi øver på nummeret sitt og får hjelp av Kri. (Foto: Annelise Jackbo)
Randi øver på nummeret sitt og får hjelp av Kri. (Foto: Annelise Jackbo)
Ikke alle "Eldrebølgen"s deltakere tar regi like lett. Noen er flinke til å synge, andre til å danse, men noen sliter litt med begge deler. Slik er det for Randi.

Randi sitter på rommet og pugger på sangen sin. Nå føler hun at teksten begynner å sitte og er veldig fornøyd. Men når tiden kommer til å øve med de andre nede i salen, går det i ball med både tekst og takt. Kri river seg i håret av fortvilelse over hvor trått det går. Randi sliter nemlig også med bevegelsene i et av fellesnumrene, og Kri og Cotty lurer på hva i all verden de skal gjøre.

I kveldens episode ser vi at Thor får hilsen hjemmefra. Noen gode venner på Hamar har sendt gla’gutten pultost! Mange vil smake, men ikke alle er like begeistret…

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36
LENKER
  • www.nrk.no/eldrebolgen