Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

Utendørs Barne-tv

Elliott Engeseth, Anette Evensen, Camilla Kielland, Marianne Furevold og Jon Henrik
Elliott Engeseth, Anette Evensen, Camilla Kielland, Marianne Furevold og Jon Henrik "Jonna" Støme sørger for Barne-tv i sommer. (Foto: Bjørn Lasse Paulsen)
Samme dag som "Sommermorgen" sparker i gang sommerferien, flytter Barne-tv ut i det grønne. Marianne, Jonna og Anette skal lede også denne programserien, sammen med to nye fjes: Camilla K. Kielland og Elliott R. A. Engeseth.

NRK1 lover altså et helstøpt tilbud til barn gjennom skoleferien: Over 2,5 time fjernsyn hver dag – hele sommeren. De fem programlederne kan by på interaktivitet, innsendte tegninger og brev, konkurranser og artige sprell mellom innslagene.

Om programlederne
De flest barn vil nok kjenne igjen Marianne Furevold (31) fra NRK-programmene "Stå opp!", "Boioioing", "Huset med det rare i", "Sommermorgen" og "Fres!". Hun er utdannet på LIPA, og har jobbet mye med tv og film. Til høsten skal hun lede tv-aksjonen sammen med Håkon Haugsbø.

Jon Henrik "Jonna" Støme (24) debuterte som programleder under "Sommermorgen" i fjor. Jonna er også en av programlederne i årets "Fres!" Han har erfaring som komiker, og har den siste tiden vært tilknyttet Stand Up Norge. Jonna har studert journalistikk og har erfaring fra radio.

Anette Evensen (28) kom fra P4 der hun har jobbet som reporter og produsent da hun takket ja til å være programleder i "Sommermorgen" i fjor sommer. Anette kjenner vi også som en av programlederne i "Fres!" Hun har musikklinje fra videregående, journalistutdanning og studier i kreativ kommunikasjon.

Camilla Kielland (25) har utdanning i radiojournalistikk, og har hatt praksis i radioprogrammet "Wok" i P2. Tidligere har hun vært på skjermen som programleder for "Midt i smørøyet".

Elliott R. A. Engeseth (24) har aldri jobbet i verken radio eller tv, men har masse erfaring med barn! I tillegg til barne- og ungdomsarbeid, interesserer Elliott seg for musikk – og synger selv.

NRK Barn og Ungdom
Egenprodusert magasin
Programledere: Elliott R. A. Engeseth, Camilla K. Kielland, Anette Evensen, Jon Henrik "Jonna" Støme og Marianne Furevold
Prosjektleder: Ragnheidur Harvey
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96