Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. april 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Hvem er Anne?

Johnny (Michael Hansson) prøver å få sannheten ut av Anne (Victoria Ose). (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny (Michael Hansson) prøver å få sannheten ut av Anne (Victoria Ose). (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny er blitt lurt trill rundt av "Vendela". Han lurer veldig på hvorfor, men er redd han ikke får svar, for Anne nekter å snakke med ham. Imens planlegger Siri og Johanna årets hjemme-alene-fest.

Siri og Johanna er veldig ivrige i planleggingen og har fått hjelp av Konrad. Men hvem skal de invitere? Reka og Johanna er fortsatt uvenner og Konrad vil helst ikke ha noe med verken Reka og Christian å gjøre. Kanskje festen kan bidra til forsoning.

Mysterium
Johnny oppsøker Vendela, eller Anne, som hun heter i virkeligheten. Hun bare gråter og nekter å snakke med ham. Likevel oppsøker hun Johnny hjemme og til slutt får han høre hele historien hennes. Johnny tilgir henne og mener de fortsatt kan være venner. Men da har Anne flere sjokkerende nyheter på lager…


Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252