Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. oktober 2006 kl 18.30 Johnny og Johanna

Gustavs hemmelighet

Gustav (Svein Roger Karlsen) forsøker å skjule at alt ikke er som det skal med konsulentfirmaet hans. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Gustav (Svein Roger Karlsen) forsøker å skjule at alt ikke er som det skal med konsulentfirmaet hans. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Gustav har en hemmelighet og blir avslørt av Johanna og Katrine. Johnny og Anne forsøker å gjøre noe romantisk sammen, mens Konrad og Reka sliter med å få forholdet til å fungere.

Gjennom videoprosjektet sitt om hva som er det viktigste i livet oppdager Johanna at Gustav har noe å skjule. Han går ikke på jobb når han sier, og er heller ikke på møtene han hevder å være på. Johanna forteller Katrine at hun tror noe er galt.

Vanskelig romantikk
Johnny og Anne skal finne på noe romantisk, og har huset alene mens de sitter barnevakt for Sniff. Men romantikken blir stadig avbrutt av barnegråt eller av Konrad som plages med kjærlighetsproblemer. Han er lei av at Reka absolutt skal bestemme alt hele tiden, og nå henger forholdet i en tynn tråd.

Overnattingsbesøk
Robert skal overnatte hos familien til faren, og ønsker å gjøre et godt inntrykk på Randi. Hun gjør også sitt beste for at han skal føle seg velkommen, men synes fortsatt at det er vanskelig.

Samtidig er Assad og Kristiansen i ferd med å bli kjent, de venter nemlig begge to på at Johanna skal komme med avisen og møtes i oppgangen.

Om serien
Elleve lørdager i høst møter vi igjen gjengen i "Johnny og Johanna". De to stesøsknene har fått et nært og godt forhold, og i tillegg har de fått en lillebror som de kaller Sniff. Å få et nytt barn i huset setter sitt preg på familielivet.

Når vi møter igjen gjengen, er de alle lykkelig forelsket – i hvert fall tilsynelatende. Anne og Johnny er kjærester og utfordrer stadig hverandre til å gjøre ulike stunt, mens Reka og Konrad også er sammen og svært forelsket. Johanna er kjæreste med Jack, men det er noe som skurrer…

Robert går en spennende tid i møte, han er i ferd med å bli bedre kjent med faren sin, Joakim, og familien hans.

Hvem er hvem?
Stesøsknene Johanna (Maiken Kolle Riskild) og Johnny (Michael Hansson) bor sammen med Johannas mor, Line (Ines Prange) og Johnnys far, Eddie (Stig Henrik Hoff).

Gustav (Svein Roger Karlsen) er Johannas far og Lines eks-mann. De har også Katrine (Anette Lauenborg Waaler), som er Johannas storesøster.

Kameraten Robert (Aksel Torvik Knutsen) og moren hans, Trude (Ingunn Beate Øyen) bor i kjellerstua hjemme hos Johnny og Johanna etter at de mistet leiligheten sin i en brann. Robert er i ferd med å bli kjent med faren Joakim (Dennis Storhøi) og hans familie. Han er gift med Randi (Kristin Kajander), som han har tre barn med: Sara (Pernille C. Iversen), Trine (Hanna Helgestad) og Tim (Johannes Nagel).

Johannas bestevenninne Reka (Annette Roth) er kjæreste med Johnnys kamerat Konrad (Mikkel D. Nygaard). Johnny er kjæreste med Anne (Victoria Ose), mens Johanna var sammen med Jack (Jonathan Malmquist Harket) i begynnelsen av sesong 3. Assad (Habib Ur Rahman Manzoor) er Jacks kamerat, og bor i samme oppgang som Kristiansen (Erik Hivju).

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom, sesong 3 (2006)
Prosjektleder: Rita Sarnes
Regi: Anne-Marie Nørholm, Trond Ola Mevassvik
I rollene: Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Dennis Storhøi, Victoria Ose, Jonathan Malmquist Harket, Aksel Torvik Knutsen, Mikkel D. Nygaard, Annette Roth, Habib Ur Rahman Manzoor, Svein Roger Karlsen, Erik Hivju, Ingunn Beate Øyen, Kristin Kajander, Pernille C. Iversen, Johannes Nagel, Hanna Helgestad, Anette Lauenborg Waaler m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900

Hjemmeside: www.nrk.no/johnnyogjohanna


LENKER
  • www.nrk.no/johnnyogjohanna