Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. januar 2006 kl 23.10 Store studio

Hardcore og danseband

JR Ewing spiller live i kveld. (Foto: Jørgen Gomnæs)
JR Ewing spiller live i kveld. (Foto: Jørgen Gomnæs)
Å si at eplet ikke faller langt fra stammen, blir kanskje ikke helt riktig om to av kveldens gjester. Selv om de begge jobber med musikk. Dansebandkongen Audun Tylden og sønnen Andreas i hardcorebandet JR Ewing er gjester i Store studio.

Audun Tylden er Norges ubestridte dansebandkonge. Plateselskapet hans solgte 300 000 plater i fjor, og hele 70 % av dem var dansebandplater. Samtidig gjør sønnen Andreas Tylden det skarpt som frontfigur i det fremadstormende hardcorebandet JR Ewing.

Og hvem står for live musikk i kveldens program? JR Ewing, selvfølgelig.

Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252