Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 8. desember 2009 kl 21.10 Izü-tv

Elle tar nye sjanser

Programleder Elle Gaup og fotograf Vanja Ulfsnes
Programleder Elle Gaup og fotograf Vanja Ulfsnes "forsamer "Norge. (Foto:NRK)
Programleder Elle Gaup har tatt studioet sitt med til Nord-Norges største kjøpesenter, nemlig Amfi Alta. Der har hun huket tak i en som skal gi henne tips om hvordan man skal prute og få til et bra kjøp. Dette får du se med skjult kamera.

Kveldens gjest skal selvfølgelig også forsames, så derfor må gjesten opp på ízü-scenen for å opptre med det samiske som Elle har lært bort.

Ízüs fotograf Vanja Ulfsnes, vet at Elle har klaustrofobi. Det er årsaken til at Vanja denne gang utfordrer Elle til å være brannmann for en dag. Vil Elle klare å ta på seg den store brannmann-masken. Og enda verre; klarer Elle å gå inn i ett hus og slokke en brann? Klarer Elle i det hele tatt å gjennomføre kveldens Hástalus??

I kveld får dere endelig se musikkvideo til en av rOlfFas beste slagere; sangen "Toppløs"! Dette og mye mer, gjør Izü til programmet ingen fortjener å gå glipp av.

Om serien
Elle Gaup er ny programleder i Izü-tv som er pusset kraftig opp siden forrige runde. I tillegg til musikkvideoer, filmkonkurranser og sketsjer, er det gjort opptak over hele landet på Izüs bærbare scene.

Kjente fjes og egenkomponert musikk.
Musikken er laget av den kjente samiske artisten rOlfFa som egentlig heter Rolf Morten Amundsen. Ronald Pulk som har laget sketsjene, er kjent fra både radio og tv. Ole Mahtte H. Gaup fra den samiske rapgruppen Duolva Duottar og Nils Danel Yaovi lager en filmkonkurranse til hvert program der de parodierer filmer.

Hástalus
Ikke nok med det, Izüs fotograf Vanja Ulfsnes sørger for at Elle må gjennom mange tøffe utfordringer i den faste spalten Hástalus. Du kan like godt lære deg det samiske ordet for "utfordring": H-Á-S-T-A-L-U-S. Ja, akkurat som i TV2’s Senkveld må programleder-Elle vise at hun er en tøffing. Kan hun gå på line, stå på vannski og tør hun å sove i et spøkelseshus?


Egenproduksjon, Samiradio, 2009
Prosjektleder: Vanja Ulfsnes, 93489273
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900