Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. april 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Livskvalitet

Alex (Claudia Karvan) til v. tar avskjed med gode venner før hun og Rex flytter til London (Foto: Southern Star)
Alex (Claudia Karvan) til v. tar avskjed med gode venner før hun og Rex flytter til London (Foto: Southern Star)
Alle ønsker seg forskjellige ting av livet, men hvordan kan vi måle kvaliteten på livet vårt? Alex og Rex skal dra til London. Evan hjelper til med å organisere et avskjedsparty, men Kelly vil ikke være med. Hennes beste venn skal forlate henne, og ingenting blir noensinne det samme igjen.

Før avreisen til London har Alex og Rex en tøff tid på sykehuset da en gutt dør under operasjon. De hadde ikke noe valg, gutten hadde vært syk siden han var baby.

Miranda har noe hun må si til Chloe, men det er vanskelig å få sagt det. Det er heller ikke lett å tenke det – men hun må få det ut…

Richie er blakk og ulykkelig. Det som gjør situasjonen verre for ham, er at han har fått smaken på hvordan det er å jobbe og tjene penger – han vet smertelig godt hva han går glipp av.

Alex er opptatt av å planlegge avskjedsfesten ned til siste detalj, men mer viktig enn en perfekt fest er å ha det hyggelig med gode venner – venner hun snart skal forlate.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv, og har et turbulent kjærlighetsliv.

Jason og Gabrielle var tidligere et par, men det ble slutt, og Jason får barn med en annen – Caitlin. Heller ikke dette forholdet holder, og Jason og Gabrielle møtes sporadisk igjen.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Quality Of My Life" av Judi McCrossin
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Kravan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside