Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 31. juli 2004 kl 22.45 Store Studio nachspiel

Sondresending

Sondre Lerche både prater og synger mye på nachspiel hos Anne og Per. (Foto: Virgin)
Sondre Lerche både prater og synger mye på nachspiel hos Anne og Per. (Foto: Virgin)
Hele Store Studio nachspiel er i kveld viet Sondre Lerche. Han svinger seg på konsertscener både her hjemme og i USA, til stormende jubel fra kritikere og publikum. I kveld spiller han live i Store Studio.

Programleder Anne Lindmo og popfaglig ansvarlig Per Sundnes har invitert Sondre Lerche til studio for å fortelle om forskjellen på å prøve seg og det å lykkes i USA. De vil også snakke om vanskeligheten ved engelske tekster. Seerne får også svar på hva Sondre har til felles med Kelis, Outcast og Beyoncé… Og så blir det selvsagt mye bra musikk fra Sondres siste CD.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke tidligere er vist på tv.

Les mer om Store Studio på
http://www.nrk.no/storestudio/

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • http://www.nrk.no/storestudio/