Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 6. januar 2013 kl 23.15 Ja til kjærligheten

Lykkelig i alle sine dager?


Å finne kjærligheten er enkelt, det vanskelige er å holde på den.

Seks venner utforsker utfordringene med å leve med - og uten - de du elsker. Gjennom et sexy, morsomt og ubehagelig ærlig drama fortelles historien om tre par som forsøker å finne ut av hva det egentlig vil si å være sammen. Hva legger man selv i «lykkelig alle sine dager», og hva betyr dette for partneren? Og hvorfor er det alltid slik at man higer etter det man ikke kan få?

6 personer, 3 vaklende forhold
Lillie og Eddie er ikke gift, men det står ikke på Eddie. Hvert eneste år, på bursdagens hennes, frir han. Hvert eneste år, på bursdagen sin, avviser hun ham. Lillie er fast i troen på at ekteskap korrumperer kjærligheten.

Lillie og Eddies 16 år gamle sønn Harry synes det å skulle være tilstede i foreldrenes bryllup er noe av det mest pinlige han kan tenke seg. Joe, på 11, synes derimot at ekteskap er en strålende idé, og gjør alt for å få pakten i boks.

Babs og Dickie har vært gift i ti år, og Babs har fått nok. Hun bestemmer seg for at de må skille lag, og begynner å fundere på hvor Dickie skal flytte. Han finner på sin side en løsning på problemet – men ikke akkurat slik han hadde tenkt.

Dickies lillebror Clint er en kvinnebedårer uten sidestykke. Han møter Abbey, og planlegger som vanlig å sjarmere henne til sengs, for så aldri å ringe henne igjen. Men denne gangen går ikke alt som planlagt, for Abbey er ikke som andre damer.

Originaltittel: Married, single, other
Produsert av ITV for BBC 2009
Med: Shaun Dooley, Lucy Davis, Dean Lennox Kelly, Amanda Abbington, Ralf Little og Miranda Raison.
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl/ 92 40 38 73
TV-seere kan kontakte NRKs publikumsservice: Jade Josefine Nordahl/ 815 65 900