Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 6. mai 2002 kl 22.45 På nett

Narkotika og blomster

Yvonne (Sally Rogers) oppdager en pakke med narkotika som blir levert til Reece. (Foto: BBC Worldwide)
Yvonne (Sally Rogers) oppdager en pakke med narkotika som blir levert til Reece. (Foto: BBC Worldwide)
Reece venter på å få en pakke levert på jobben, men den er forsinket, og når han må dra fra kontoret for å gjøre et viktig ærend, ber han Brandon om å være på utkikk etter forsendelsen. Pakken inneholder narkotika, og uheldigvis er det Yvonne som oppdager den først.

Samtidig får Zoë blomster fra en eldre forretningsmann, Tim, som hun møtte i Manchester. Han overtaler henne til å spise middag med ham, og sjarmerer den unge jenta trill rundt i løpet av kvelden. Zoë går med på å ”ta en kaffe” på hotellet, men der oppdager hun at det finnes en fru Tim.

Mike er fremdeles ute av seg på grunn av ”forholdet” mellom Will og Luce, og i raseri forteller han Luce at han skal selge Seethru til VLMC. Luce er sjokkert over denne nyheten, men fordi hun har så dårlig samvittighet, tør hun ikke å motsi ham.

Mike prøver også å få Fran ut av firmaet, mens Yvonne på sin side presser ham til å tilby jenta en fulltidsjobb som Yvonnes assistent.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

Egen nettside
I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” oppdaterer siden. Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv!

Personene i Seethru
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)

Britisk dramaserie
Originaltittel: attachments (Series 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers, Poppy Miller, Romola Garia, Karl Shiels, Christine Entwisle
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Bilde
Yvonne (Sally Rogers) oppdager en pakke med narkotika som blir levert til Reece. (Foto: BBC Worldwide)LENKER
  • www.seethru.nrk.no