Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 25. oktober 2000 kl 22.30 Café

Café

OPPDATERT MELDING!

NRK1 onsdag 25. oktober kl 22.30
Café (4:8)

Vil Kari Gjærum trekke mange seere?

I det fjerde programmet av Café satser programleder Engelsmo igjen på en vakker kvinne som hovedgjest. Han påstår nemlig at han mistet seere på å ha med NRK-ringreven Nandor Hamza i program 3. Kari Gjærum er en kvinne Engelsmo har hatt sans for lenge, og han mener hennes fordelaktige utseende vil trekke mange seere.

Engelsmo vil selvsagt forsøke seg på en duett med gullstrupen, han vil stille henne usensurerte spørsmål fra seerne og har også en forseggjort overraskelse til henne.

Ellers får vi reportasjer om Torfinn og hans frittalende venn Pontus, vi får premiere på sigøynerkvinnen Majas nye musikkvideo og \"Café hjelper deg\" setter fokus på plastisk kirurgi.

Dovakten Conrad på Sfinxen-toalettet forteller i dag hvordan han bidrar til et bedre miljø gjennom resirkulering av toalettpapir. Vi får også møte kinesere på de skrå bredder, samt limet som holder Kløverenga borettslag sammen, formannen Roy Kristiansen.

Figurene i kveld
Torfinn og Pontus er romkamerater og har et spesielt forhold. Det begynte da Torfinn falt utenfor det gode selskap på barneskolen på grunn av sin rare dialekt og livlige fantasi. Pontus kom ham til unnsetning, for uten Pontus hadde ikke Torfinn hatt noen å snakke med i det hele tatt, og da er en dårlig kamerat bedre enn ingen. Pontus er både krass og usjarmerende, noe Torfinn glatt overser.

Maja Karlsen Boraga
ble født i 1943 i Dubrisjna i det tidligere Jugoslavia. Sine sigøyner- røtter bærer hun stolt med seg overalt hvor hennes rastløse sjel måtte føre henne. I sin trygge overbevisning om at hennes verdensanskuelse er den rette, er hun et naturlig midtpunkt også i Norge, hvor hun har bodd i campingvognen sin de siste tyve årene. Hun har naturligvis alltid rett, på tvers av språklige og juridiske barrierer. Det var derfor en selvfølge at hun fikk gi ut en CD med musikken hun bærer i sitt hjerte.

Conrad Haugenli Osmundsen (64) har siden tidlig på 40-tallet vært dovakt ved Sfinxen-toalettet i hovedstaden. Osmundsen er en av de få dovaktene som har opplevd dopapir-rasjoneringen etter andre verdenskrig, den gang som aspirant ved toalettet.

Roy Kristiansen (36) er formann i Kløverenga borettslag i Groruddalen. Han har en ledende posisjon i Norske Borettslagsformenns Forening og har fått mye ros for å ha styrket borettslagenes juridiske rettigheter overfor leieboere og eiere. Beboerne er delte i sin mening om Kristiansen.

NRK1 onsdag kl 22.30

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Robert Stoltenberg
Prosjektleder: Lars Hognestad
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956, e-post: anne.bekkevold@nrk.no

Bilder
1. Kari Gjærum er invitert til Terjes café i kveld. (Foto: Lars Hognestad)
2. Torfinn og Pontus er romkamerater. (Foto: Lars Hognestad)
3. Sigøynerkvinnen Maja har alltid rett. (Foto: Lars Hognestad)
4. Dovakten Conrad er egentlig ganske ekkel. (Foto: Lars Hognestad)
5. Borettslagsformann Roy Kristiansen. (Foto: Lars Hognestad)