Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 9. august 2013 kl 21.25 Filmsommer: High Crimes

Store hemmeligheter


Se for deg at du har en blomstrende karriere, et flott hus og ikke minst, en fantastisk ektemann. En mann du elsker og kjenner bedre enn noen annen. Men sett at alt du vet og tror på når det gjelder ham og livet dere lever, viser seg å være en løgn. Dette opplever Claire Kubik.

Claire er en dyktig advokat, gift med Tom, en vellykket og fremgangsrik entreprenør. De lever et godt liv, elsker hverandre høyt og har planer om å stifte familie. Men en tilfeldig forbrytelse, et innbrudd i hjemmet deres, setter i gang en kjede av hendelser som legger livet deres i grus.

Hemmelig agent
Like etter innbruddet tar en FBI-agent kontakt med dem, og til Claires enorme sjokk arresterer han Tom. Tom anklages for å ha vært hemmelig militær agent i El Salvador, der han skal ha vært med på å drepe sivile. Hans egentlige navn er Ronald Chapman, og han har vært på rømmen de siste femten årene.

Først tror Claire det hele beror på en misforståelse. Men når Tom innrømmer at han faktisk er Ronald Chapman, vil hun likevel forsvare sin mann med alle midler.

Snart er hun trukket inn i en nervepirrende kamp mot militært brorskap både i og utenfor rettsalen. Claire setter både karrieren og livet på spill i jakten på sannheten.

Sendt tidligere.

Amerikansk thriller fra 2002.
Originaltittel: High Crimes
Med Morgan Freeman, Ashley Judd, James Caviezel, Amanda Peet og Tom Bower.
Regi: Carl Franklin.
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no