Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 10. februar 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)

NRK1 torsdag 10. februar kl 22.30
Bla, bla, bla (4:8)

Alternativt hos Anne- Kat.

Det fjerde programmet i serien \"Bla. Bla, bla\" er viet det utenomjordiske og handler om både spøkelser, UFOer og new age.

På Sørum utenfor Oslo møtes flere titalls UFO-interesserte mennesker én kveld i måneden for å diskutere fenomenet. Gruppen kaller seg UFOrum. En nysgjerrig Anne-Kat. har tatt turen til Sørum for å delta på et møte med gjengen. Her treffer hun blant andre Arve Jakobsen som hevder han har vært passasjer i et romskip større enn hele Sør-Norge. Sammen med Jakobsen og de andre medlemmene fra UFOrum prøver Anne-Kat. å finne ut om det virkelig eksisterer liv der ute.
En gang i året arrangeres en stor alternativ messe i Oslo Spektrum. Anne-Kat. har selvfølgelig vært der for å finne ut av hva som er å oppdrive på markedet innen aurafotografering, spåing, energimålinger og healing.
Gjesten i kveld holder seg naturlig nok også til det alternative. New age\'eren Daniel North jobber med horoskoper, regresjon og mye annet.
Selvfølgelig er Bodil også på plass, og i kveld får hun høre om Anne-Kat. sitt glamorøse og misunnelsesverdige kjendisliv.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenprodusert underholdning
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18