Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. mars 2006 kl 23.15 Blackpool

Nettet snører seg sammen


Ripley knyttes stadig sterkere til mordet. Det synes som om hellet har forlatt ham for godt. Natalie finner ut at Carlisle er politimann, og at han etterforsker hennes familie. Dette er frustrerende, for til tross for den korte tiden de har hatt sammen, er det lenge siden hun har følt seg så levende.

Noen har banket opp Steve, Shyannes kjæreste, og hun er overbevist om at faren har noe med det å gjøre. Danny er under sterkt press, og holder på å bryte sammen.

I denne episoden får vi høre "Brilliant Mistake" med Elvis Costello, "Can You Feel the Force" med The Real Thing, "Sqweeze Me, Pleaze Me" med Slade, "The Boy With the Thorn in His Side" med The Smiths og "The Secrets That You Keep" med Mud.

Om serien
BBC-serien "Blackpool" i seks episoder er "tre ting på én gang" – drama, thriller og musikal, alt med en god porsjon humor. Serien inneholder mye nostalgisk ørenslyst, og skuespillerne mimer til kjente poplåter.

Handlingen tar utgangspunkt i et mord som blir begått på senteret som forretningsmannen Ripley Holden nettopp har åpnet. Ripley bestemmer seg for å samarbeide med politiet, nærmere bestemt med betjenten DI Carlisle, som misliker Ripley – og står i med hans kone.

Ripley Holden er gift med Natalie, de har to barn, tenåringssønnen Danny og datteren Shyanne på 20 år.

Ripley Holden spilles av David Morrissey, som norske tv-seere kunne stifte bekjentskap med i krimserien "Farlig spill" som gikk på NRK1 i april i fjor (reprise på NRK2 i april i år). Morrissey har dessuten den mannlige hovedrollen i "Basic Instinct II" som er premiereklar på kino om kort tid.

Britisk dramaserie, produsert av BBC
Originaltittel: "Blackpool"
Med David Morrissey (Ripley Holden), Sarah Parish (Natalie Holden), Georgia Taylor (Shyanne), Thomas Morrison (Danny), David Tennant (DI Carlisle)
Regi: Julie Anne Robinson
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78


LENKER
  • Hjemmeside: