Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. juli 2000 kl 19.30 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 torsdag 20. juli kl 19.30
Billetten (4:8)

Felles front mot seirende lag

Samholdet står sentralt når to representanter for Arbeiderpartiet, Aina Holst og Sigbjørn Johnsen, danner felles front mot det seirende laget fra forrige uke. Programleder og \"stasjonsmester\" Viggo Valle har lagt opp ruten på spennende fantasireiser verden rundt. Han sørger også for at kveldens deltakerne får lommepenger med på turen, som starter fra Café Rampa på Hommelvik stasjon.

Trønderen Aina Holst ble i vår tilsatt som politisk rådgiver for kulturministeren og har tatt pause fra hovedfagsstudiene i geografi ved Universitetet i Trondheim. Fylkesmann i Hedmark, Sigbjørn Johnsen har tatt toget opp til Trøndelag for å kunne gi den yngre generasjon tilstrekkelig støtte og innspill til å slå ut mesterne fra program 3.

Om serien
Med Café Rampa på Hommelvik stasjon som utgangspunkt inviterer programleder og eneveldig dommer Viggo Valle til en ny omgang med den populære reisespørreleken \"Billetten\". Åtte torsdager i sommer drar deltakerne ut på spennende fantasireiser i inn- og utland, der målet er mestermøtet 17. august.

\"Billetten\" ble lansert i fjor som en sommerlig underholdningsserie. Det er en slags fjernsynsversjon av radioens suksessprogram \"Påskelabyrinten\", der Viggo Valle er programleder. Nytt av året er at man legger opp til den såkalte \"utslagsmetoden\". Det vil si at det laget som går av med seieren i første program, møter utfordrerlaget i neste program. Til slutt blir det et mestermøte mellom vinnerlaget i program sju og vinnerne fra i fjor; Gunda Rylandsholm og Svein Olav Ludvigsen.

Ved hjelp av bilder, filmklipp, gjenstander og andre nyttige opplysninger skal deltakerne finne fram til interessante reisemål spredt over hele verden. Ved siden av reisepenger som belønning for gode svar får alle lagene premie i form av en togreise med NSB. Men den lengste turen og hovedpremien, den er det bare vinnerlaget som får billetter til...

NRK1 torsdag kl 19.30

Bilder
Samholdet står sentralt når to representanter for Arbeiderpartiet, Aina Holst og Sigbjørn Johnsen, danner felles front mot det seirende laget fra forrige uke. (Foto: Henning Skjæret)


Egenprodusert fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder og dommer: Viggo Valle
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048