Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. mars 2007 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Politiagent i kattepine

Spaneren Angie (Kate Kendall) blir holdt i sjakk av leiemorderen William Franks (Frank Gallacher) – i
Spaneren Angie (Kate Kendall) blir holdt i sjakk av leiemorderen William Franks (Frank Gallacher) – i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Spaneren Angie går inn i en dekkoperasjon rettet mot en leiemorder som nylig er sluppet ut etter 27 års soning. William Franks heter han og har bare et vagt minne av datteren. Så Angie trer inn i rollen som datteren. Alt går bra inntil den virkelige datteren dukker opp.

Nå da Franks er sluppet ut, mistenker politiagentene at han er tilbake "in business". De vet at noen er ute etter den anti-islamistiske forfatteren og filosofen Joseph Valentine. Etter alle solemerker er det Franks som har fått oppdraget med å rydde Valentine av veien.

Etter hvert som Angie blir kjent med Franks, er det flere ting hun ikke kan forstå. Hvorfor savner han sin kone slik, og hvorfor snakker han så positivt om henne?

Mellom barken og veden
Angie rapporterer tilbake til hovedkontoret, der sjefen Harris ber henne innstendig om ikke å være "bløt". Men Angie mistenker at Franks er uskyldig dømt for drapet på ektefellen.

Da skjer det et alvorlig angrep på Joseph Valentine av en anonym overfallsmann. Samtidig dukker Franks’ datter opp. Angies cover slår dermed sprekker, og hun befinner seg i en ytterst farlig situasjon.

Spaneravdelingen slår full alarm da verken Franks eller Angie er å finne noe sted.
daughter throws a spanner in the works.

Om serien
"Politiagentene" er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Vi møter Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe som er dypt plantet i det kriminelle miljøet.

Peter Church og Angie Piper er to slagkraftige veteraner i gruppen. Noe ferskere er Christina Dichiera og Leo Flynn.

Luke Harris er sjefen for spaningsavdelingen. Han og Angie har en liten sønn, men de lever ikke sammen.

Australsk kriminalserie (2004)
Originaltittel: Stingers (serie 8), kveldens episode: Hunting Ground
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
I de viktigste rollene: Peter Phelps (Peter Church), Kate Kendall (Angie Piper), Megan Walsh (Lisa Cappell), Gary Sweet (Luke Harris), Jacinta Stapleton (Christina Dichiera) og Daniel Frederiksen (Leo Flynn)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no






LENKER
  • Les mer