Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. desember 1999 kl 00.00 midnatt@nrk

midnatt@nrk (t)


NRK1 fredag 3. desember kl 00.00
midnatt@nrk

Når toppen med Ally McBeal

For tre år siden var det et fåtall som visste noe om sangerinnen Vonda Shepard. Nå er hun verdenskjent for sine sanger fra suksesserien \"Ally McBeal\", som herjer verden.
Vonda Shepard besøkte forrige helg Stockholm, og blant intervjuerne var midnatt@nrks reporter Vivi Stenberg. Hun har snakket med Shepard om suksessen, og om hvordan det er bli kjent ved å presentere musikken sin i en tv- serie.
Gjennombruddet har skjedd raskt. Den amerikanske sangerinnen har gått fra en anonym sangtilværelse på nattklubber til å bli verdensstjerne på rekordtid. De fleste av låtene fra serien er blitt allemannseie, og i disse dager gir hun ut sitt tredje album med sanger fra serien.

James Bond
I kveld er det duket for en ordentlig Bond-aften. James Bond-filmen \"The World is not enough\" har nemlig premiere i kveld, og det markerer midnatt-redaksjonen med klipp, intervju og musikk fra filmen. Det er tredje gang Pierce Brosnan spiller hovedrollen som agenten Bond, og som alltid er spenningen stor foran en slik premiere.

Norsk moteskaper
I kveldens program skal det også handle om moter, og reporter Vivi Stenberg har møtt den norske moteskaperen Leila Hafzy. Hun ble i fjor kåret til årets designer, og i år presenterer hun for første gang en hel kolleksjon for kritikerne.
I tillegg viser midnatt@nrk et lengre intervju med musikeren Mary J. Blige, og et konsertopptak med Norges nye rockeband Madrugada. De har gjort stor suksess med sitt debutalbum, og høstet gode kritikker for både innhold og tekst.

NRK1 fredag kl 00.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
Reporter Vivi Stenberg møtte sangerinnen Vonda Shepard i Stockholm. (Foto: NRK)

Egenprodusert underholdningsprogram
Reporter: Vivi Stenberg og Per Sundnes


Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18