Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. oktober 2011 kl 18.30 Stikk!

Innhentes av fortiden


Molly har rømt til Oslo, og Truls bestemmer seg for å dra og lete etter henne. Han stjeler penger fra faren sin og lyver om hvor han skal.

I Oslo planlegger Ebbe hvordan Roger og Molly skal stjele elektronikk og mobiltelefoner i en butikk. Truls oppdager dem og følger etter. Han blir vitne til at Molly stjeler butikkvarene, men i det hun og Roger skal stikke av, blir Roger tatt.

Molly betror seg til Truls om fortiden og forteller om pengene hun skylder Ebbe. Truls skjønner at hun både er fortvilet og redd, og han ber henne om å bli med hjem. I det de skal si god natt dukker Ebbe og Roger opp og vil ta et siste oppgjør med Molly.

Om serien
Molly er tolv år og i ferd med å flytte inn hos nye fosterforeldre. Hun har bodd i flere fosterhjem tidligere, men det har aldri gått særlig bra.

Molly vet at dette er hennes siste sjanse, og hun ønsker å gjøre alt for at det skal lykkes denne gangen. Men fortiden hennes vender stadig tilbake og gjør det vanskeligere enn hun trodde å starte på nytt med ny familie, nye venner og ny skole.

Norsk dramaserie i seks episoder
Produsert av: Nordisk Film TV AS
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf: 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no, tlf: 815 65 900