Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 7. januar kl 22.10 Broadchurch

Tragisk start på sommeren


En tidlig julimorgen blir elleve år gamle Danny Latimer funnet død på stranden. Politietterforskerne Ellie Muir og hennes kollega Alec Hardy blir satt på saken. Det viser seg etter hvert at samarbeidet ikke skal bli enkelt.

Den lille byen Broadchurch er klar for turistenes inntog i juli, da den grusomme nyheten om Danny Latimer blir kjent. Foreldrene tar nyheten svært tungt, og sorgen brer om seg i hele lokalsamfunnet. Obduksjonsrapporten viser at det har skjedd noe mistenkelig, og teoriene om hva som egentlig har hendt med gutten, er mange.

Politietterforsker Hardy er overbevist om at Danny har blitt bortført, og sverger på at han skal finne den skyldige. Samarbeidet mellom Ellie og Hardy er anspent fra begynnelsen av, de to er rake motsetninger. Ellie er varm og vennlig, mens Hardy er ganske blottet for sosiale egenskaper og fremstår som en brå og uforskammet person.

Mysteriet om det tragiske dødsfallet blir enda vanskeligere å finne svar på med presset fra media. Det hersker også en spesiell stemning i lokalsamfunnet, hvor det virker som om til og med politietterforsker Ellies sønn har noe å skjule..

Med bl. andre: Oliva Colman og David Tennant
ITV og Kudos Film & Television Limited 2013
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske , 415 06 747
TV- seere bes henvende seg til Publikumsservice , tlf: 23047000