Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 28. oktober 2010 kl 21.35 Brura blei lura - Sesongpremiere!

Drømmebryllup – eller total katastrofe


Nick og Laila har vært forlovet i to år, men ingen av dem har penger. Det vil ta år før de klarer å spare opp nok til at drømmebryllupet til Laila kan realiseres. Så får de et tilbud de ikke kan si nei til. Følg med i første episode i sesong 2 av denne britiske serien.

12000 gis til det unge paret, men det er én viktig hake ved veldedigheten; Nick må planlegge hele bryllupet, og Laila kan ikke få vite noe av det han planlegger. Vil han klare å overraske sin brud og arrangere en dag som står til hennes forventninger?

Hvordan klarer Nick å håndtere 5 brudepiker? Får han bruden til kirken i tide? Og ikke minst, vil hun akseptere opplegget hans og gi ham sitt ja?

Om serien:
Du kan være hodestups forelsket, men ville du latt mannen i ditt liv organisere hele bryllupet, fra begynnelse til slutt?

I "Brura blei lura" får britiske par tilbudet om økonomisk hjelp til sitt drømmebryllup. Men det er én hake ved opplegget: Bruden får ikke vite noe om hva som skal skje, og brudgommen må planlegge alt fra brudekjole og blomster, til innbydelser, sted, mat, og underholdning. For ikke å snakke om budsjettet…Britisk dokumentarserie fra 2009
Produsert av: Renegade Pictures for BBC
Originaltittel: Don’t Tell the Bride, serie 2
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl 924 03 873 / 23 04 45 76
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: Publikumssevice / 815 65 900