Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. februar 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Et spørsmål om liv og død

Faith Yokas (Molly Price) har en viktig avgjørelse å ta. (Foto: Warner Bros.)
Faith Yokas (Molly Price) har en viktig avgjørelse å ta. (Foto: Warner Bros.)
Faith Yokas er lei av kaoset på jobb og hjemme. Ektemannen er uansvarlig og tankeløs, og partneren Bosco gjør en utilgivelig tabbe.

Politibetjent Faith Yokas må ta en avgjørelse som gjelder liv og død i kveldens episode. Graviditeten kommer høyst uventet og ikke minst ubeleilig. Ektemannen fortsetter å oppføre seg som en tulling, og Yokas må bestemme seg for hva hun vil gjøre med det ufødte barnet.

Partneren til Yokas, den sjalu og uberegnelige Bosco, blir gal da han hører rykter om kjæresten sin. Han konfronterer henne med det han har hørt, men resultatet blir ikke helt som han hadde ønsket.

Om ”Den tredje vakten”
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde mennesker i den ytterste nød.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice ”Bosco” Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Les mer:
NBCs sider: http://www.nbc.com/Third_Watch/about/index.html
Diverse: http://search.msn.no/results.asp?cfg=SMCINITIAL&srch=5&FORM=AS5&RS=CHECKED&v=1&q=third+watch

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt:Sidsel Linden , tlf. 23 04 98 41