Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. juni 2006 kl 21.10 Sommeråpent

Sommeråpent i syv uker

Programleder Anne Grosvold og sommerkokken Anne-Kat. Hærland blir faste følgesvenner i årets Sommeråpent. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Programleder Anne Grosvold og sommerkokken Anne-Kat. Hærland blir faste følgesvenner i årets Sommeråpent. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld og syv uker fremover ønsker Anne Grosvold velkommen til en avslappet aktualitetstime på taket av Oslo Rådhus. Det er femte året på rad hun leder NRK1s store sommersatsing. Sommeråpent sendes mandager til og med torsdager.

Det direktesendte sommerprogrammet er i år flyttet fra Aker Brygge til Oslo Rådhus. Studio er tilnærmet utendørs og gir programleder Anne Grosvold en geniun utsikt til hovedstaden. Og forhåpentligvis blir det sommervær alle syv ukene gjennom...

Hver dag får Grosvold besøk av aktuelle gjester, og redaksjonen har i år også knyttet til seg Anne-Kat. Hærland. Hun håper å briljere med avanserte oppskrifter fra ulike kokebøker, minst en gang i uken. Med seg har hun en gjest som får gleden av å hjelpe henne med de ulike rettene.

Det blir også tid for bok og hage og andre tema folk er opptatt av om sommeren. Ulike eksperter gir folk nyttige tips om dette og mye annet.

I år har Sommeråpent to utegående reportere som skal gi seerne et inntrykk av Sommer-Norge. Gjertrud Eia er reporter i Oslo, mens Stian Arnesen tar pulsen på ferielandet for øvrig.

Første program
I kveld er komiker Dagfinn Lyngbø og radarparet Øystein Bache og Rune Gokstad gjester. De to sistnevnte vil også i år stå for den daglige konkurransen.

Egenprodusert underholdning (2006)
Programleder: Anne Grosvold
Prosjektleder: Leif-Åge Reme
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18 og Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41