Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. september 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Cruz’ dobbeltspill

Politimannen Bosco (Jason Wiles) og utrykningsbilen i New Yorks gater. (Foto: Warner Bros.)
Politimannen Bosco (Jason Wiles) og utrykningsbilen i New Yorks gater. (Foto: Warner Bros.)
Under feltarbeid med en reportasjebok om narkotikahandel har den kjente journalisten Aaron Noble skutt ned og drept en pusher. Overbetjent Cruz har tatt sjansen på å dekke over det Noble har gjort, mot at han fører henne til mannen som myrdet hennes søster.

Da Noble peker ut den mistenkte, ender det i en biljakt rundt i New Yorks gateløp med politifolkene Cruz og Bosco hakk i hæl.

I kollisjonen som følger, blir flere trafikanter skadet. Brannvesenet ankommer etter at den mistenktes bil begynner å brenne. Samtidig er Doc, Carlos og Kim utkalt til samme sted med en ambulansebil. Den kvinnelige brannkonstabelen Alex gjør hva hun kan for å komme et eldre par til unnsetning.

Yokas mot Cruz
Og hele tiden koker det i hodet på Bosco: Hvorfor i all verden har hans kollega og kjæreste Cruz begitt seg ut på dette?

Bosco går så langt som til å engasjere sin tidligere partner Yokas for å tvinge sannheten ut av Cruz.

Mer Den tredje vakten
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. For tiden har Bosco et kjærlighetsforhold til den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (sesong 4)
Kveldens episode: The Price of Nobility
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Amy Carlson, Eddie Cibrian, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ruivivar, Skipp Sudduth og Jason Wiles
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Les mer 
  • Les mer