Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. oktober 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Dansemusikk i høysetet

Viggo Sandvik, Elisabeth Andreassen, Ivar Dyrhaug, Lotta Engberg og Tore Halvorsen i Beat for beat. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Viggo Sandvik, Elisabeth Andreassen, Ivar Dyrhaug, Lotta Engberg og Tore Halvorsen i Beat for beat. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Halvorsen og Lotta Engberg, Elisabeth Andreassen og Viggo Sandvik skal få det til å svinge i studio i kveldens Beat for beat.

Tore Halvorsen og Lotta Engberg sverger til den samme musikksjangeren, nemlig danseband. Halvorsen er vokalist i Ole Ivars som i år feirer 40 år som danseband.

Engberg har drevet på med danseband i Sverige i utallige år. Hun har deltatt i Melodi Grand Prix og hatt et eget show på Skansen med en av konkurrentene på det andre laget, Elisabeth Andreassen.

Bettan er nå ute med nytt album innenfor en annen musikksjanger, country. Albumet er spilt inn sammen med The International Tussler Society og har høstet meget gode kritikker.

På henne lag stiller Viggo Sandvik, landskjent som vokalist i Vazelina Bilopphøggers. Selv om det den siste tiden har vært stille rundt dette bandet, er det ingen tvil om at Sandvik har en solid plass hos det norske publikum.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer