Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. september 2006 kl 21.25 Seks fot under

Hemmeligheten

Keith (Mathew St. Patrick) og David (Michael C. Hall) har et vanskelig forhold, og må trøste hverandre (Foto: Warner bros)
Keith (Mathew St. Patrick) og David (Michael C. Hall) har et vanskelig forhold, og må trøste hverandre (Foto: Warner bros)
Til tross for at David er sammen med Keith igjen, er det åpenbart at forholdet deres fortsatt må jobbes med. Dessuten har Karla en hemmelighet som ikke kommer til å gjøre det lettere…

Ruth har det heller ikke så lett på kjærlighetsfronten. Hun er klar for å gå videre i sitt forhold med Nikolai, men han er godt fornøyd med tingene slik de er.

Brenda har fortsatt angst for forlovelsen med Nate. Og det fører henne ut på et seksuelt eventyr med Melissa. Nate på sin side tar tak i fortiden og betror seg til sin eks-kjæreste Lisa – men hun har ingen vennlig respons på hans åpenhet.

Om serien
I sommer får vi gjensyn med de to første sesongene av suksesshistorien "Seks fot under". Hver tirsdag fremover byr NRK2 dobbeltepisoder.

"Seks fot under" er en morbid, men morsom serie. Tittelen henspiller på temaet, nemlig døden og livet sett fra ståstedet til den noe dysfunksjonelle familien Fisher.

Moren, Ruth, er en svært kontrollerende kvinne. Hennes to sønner Nate og David er to vidt forskjellige personligheter. De har ansvaret for familiebedriften Fisher & Sons som byr på stadige utfordringer.

David er homofil og har et turbulent forhold til politimannen Keith. Yngstedatteren Claire er hele tiden på jakt etter å utvide sin horisont - blant annet mottok hun nyheten om farens død etter å ha inntatt en mengde narkotika.

Seks fot under er en av det nyskapende HBOs største suksesser, ved siden av Sopranos, Krigens brorskap og Sex og singelliv. Seriens produsent er Alan Ball, som også stod bak den Oscar-belønnede filmen American Beauty. Seks fot under har vunnet mange Emmy- og Screen Actor's Guild-priser.

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Six Feet Under (Sesong 2), Kveldens episode: "The Secret"
Regi: Alan Poul
I rollene: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36


LENKER
  • Hjemmeside