Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. mars 2006 kl 22.40 Usett: Bye & Rønning Show

Nytt humortalkshow med Bye & Rønning


Komikerne Anders Bye og Jon Niklas Rønning skal lage seks halvtimes show for NRK2s "Usett"-flate. Det blir sketsjer og elleville parodier, så kjendiser som Per Sundnes, Kristian Valen og Petter Schjerven skal ikke føle seg for trygge i ukene framover! Et husband sørger for glamrockmusikk.

Showet spilles inn med publikum i Studio 19, og musikken står det fremadstormende glamrockhusbandet All That and A Bag of Chips står for.

Migrapolis-parodi
Serien byr på parodier på programserier som Ingrid Bjørnovs "Piano, Piano" og det multikulturelle NRK-programmet "Migrapolis". - Vi har lenge vært fan av Migrapolis, og i vår versjon gjør den vietnamesiske programlederen Tran bokstavelig talt alt for å bevise sin hypotese om innvandreres forhold i Norge. Han går inn med hud og hår, ler Bye.

Musikalske parodier
Det er kanskje de musikalske parodiene Bye & Rønning er mest kjent for. I "Usett" leverer Ravi den nye hitten "Dødsirriterende", vi får brutalt ærlige vuggeviser for barn og stifter bekjentskap med en av Norges nye technojenter.

Hemningsløst
Vi får oppleve verdens billigste Tore Ryen-sitcom, en elendig teatersportgruppe i aksjon, hemningsløse stand up-komikere på scenen, en nyskrevet norsk musikal om de evige toerne og en ukritisk Harald Rønneberg som ikke bare gjør ting han ikke kan, men også ting han ikke bør gjøre. - I vår versjon prøver Rønneberg seg som hjernekirurg og flygeleder, med katastrofale følger, forteller Rønning.

Om Usett
Programflaten Usett på NRK2 inviterer nye humorister til å vise hva de duger til på tv. Til nå har vi blant annet sett Steinar Sagens & co. sin serie "Singelklubben" og Ragnhild Silkebækkens "Rar jente, pene ben".

Nå er turen kommet til humormakkerne Jon Niklas Rønning og Anders Bye. Bye og Rønning har arbeidet sammen både på scenen og i ulike fjernsynsprogrammer, som "Komiprisen" og "Latter på Latter". De gav i fjor ut parodi-cd’en "Luringer" men dette er første gangen de to får sitt eget fjernsynsprogram. - Vi gleder oss som små barn, og er både spente og ydmyke, sier Rønning.


Produsert av UHA for NRK2
Programledere: Anders Bye , Jon Niklas Rønning
Prosjektleder: Christina Rezk Resar, mobil 9950 4977
Presse: Erik Bull, mobil 9959 9760