Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 29. april 2003 kl 17.15 Da Capo

Jentene fra Chat Noir-balletten

Main Kristoffersen og Berit Kullander er gjester hos Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Main Kristoffersen og Berit Kullander er gjester hos Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Gjester i programmet, som ble sendt første gang i 1994, var Main Kristoffersen og Berit Kullander. Begge damene var i sin tid medlemmer av Chat Noir-balletten, og har mye å fortelle fra den tiden. Oda Fjeldstad har også danset ballett, men det var på gamle Kongshavn Teater, før også hun endte på Chat Noir. Trubaduren Stein Ove Berg holder seg til sangen.

Main Kristoffersen og Berit Kullander har ikke bare danset på Chat Noirs scene, de var ofte med i flere av underholdningsavdelingens programmer på 60-tallet. Vi får også se et klipp fra musikalen "West Side Story", hvor begge damene danset. Main Kristoffersen og Berit Kullander viser at de fortsatt er spreke – i nummeret "Some of these Days" danser og stepper damene av hjertens lyst.

Oda Fjeldstad begynte på Kongshavn Teater, senere ble det Dovrehallen og Chat Noir. Sammen med Vidar Lønn-Arnesen blar hun i sin scrap-bok og forteller om livet på scenen. I arkivopptak fra Dovrehallen hører vi Oda Fjeldstad synge "Han Stefan". I studio, med Da capo-orkestret synger hun revyvisen "Hjertespesialisten".

Stein Ove Berg framfører sin store slager "Mandag morra blues", og senere i programmet synger han visene "Våren kommer nå" og "Hu som du har".

Avslutningsmelodien er allsangen "Ramona".

Egenprodusert underholdning fra 1994
Programledere Vidar Lønn-Arnesen og Gunvor Hals
Prosjektleder Øivind Thue
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83