Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. april 2005 kl 19.55 Pausefisken

Siste reklamerunde fra Hilde

Hilde Hummelvoll er programleder for Pausefisken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll er programleder for Pausefisken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Serien med Hilde Hummelvoll og hennes reklameunivers er kommet til veis ende.

Renslighet er en dyd, et utsagn vi skal se nærmere på i kveldens program. Alf Prøysen viser hvordan vi skal vaske oss. Det samme gjør Lillemor fra Amerika som har lært seg å bruke Lux-såpen.

Av andre tema i kveld er menn og bilkjøring, som aldri blir uaktuelt. Vi skal se at arbeidslivet har sine komiske og slitsomme sider. Og det er vel slik at alle vil unngå slemme barn - da er det lurt og godt med en velfortjent ferie!

Om programserien
"Pausefisken" er en kavalkade over verdens morsomste reklamefilmer. Det er et program for hele familien der de kan le seg gjennom fredagskvelden, forteller prosjektleder Gitte Calmeyer.

Hilde Hummelvoll er programleder, og hun får boltre seg fritt i bunken av norske og utenlandske reklamefilmer som er laget opp igjennom tidene. Hun lover masse humor, harselas og nostalgi i serien som er på seks episoder.

I løpet av programserien blir det blant annet gjensyn med flere av de gamle, norske reklamefilmene, og vi får oppleve blant andre Harald Heide Steen jr, Rolv Wesenlund og Wenche Foss i litt andre roller enn der vi er vant til å se dem.

I Hildes studio svømmer vakre akvariefisker, noe som retter tankene våre til fjernsynets barndom – den gang det var akvariefisker som gjaldt i pausene mellom hvert program, og ikke reklame.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
LENKER
  • Les mer