Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 21. oktober 2010 kl 20.20 Koht på jobben

Lykkeformelen


Å finne sin plass i livet er viktig for å trives. Det gjelder også for arbeidslivet, og i seriens siste program finner Christine Koht ut hva som skaper en lykkelig arbeidsdag.

Jobber du for å leve, eller lever du for jobben? Christine har møtt Pål som ikke sov på 15 år fordi han ikke trivdes i jobben sin som økonom. Christine deltar også i ballspill på Mjøland Sykehjem, og på Sagene Brannstasjon har Kenneth kommet for sent og må ifølge paragrafene i kakestatuttene kjøpe kake med lokk til sine kolleger.

Lykkeformel
Finnes det en lykkeformel for arbeidslivet, og hva består den i så fall av? Hvem er det som trives på jobb, og hva er det som gjør at folk trives? Etter å ha reist land og strand rundt i Norge og forsket på arbeidslivet er Christine Koht klar til å komme med sitt bud på arbeidslivets lykkeformel.

Om serien
I serien "Koht på jobben" undersøker Christine Koht med stort engasjement det sosiale livet på norske arbeidsplasser. Hva er det egentlig folk gjør på jobben, bortsett fra å jobbe? Ganske mye, oppdager Koht.

Det er nemlig ingen i hele verden som har det så hyggelig på jobben som oss nordmenn. Det er kaffemøter og fredagsvafler. Matpakkeritualer. Seminarer og datatrøbbel. Og en og annen jobbflørt, også.

Med varme og nysgjerrighet slipper Koht inn på de mest forskjellige arbeidsplasser og oppdager som vanlig at vi har mer til felles enn vi tror.

Norsk underholdningsserie i 8 episoder
Produsert av Mediacircus for NRK
Produsent: Jon Sverre Høiden
Regi: Elisabeth Oftebro
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf 9116 4716
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: Publikumssevice, tlf 815 65 900