Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. oktober 2002 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Blaketon og Jackie får en konkurrent

To gamle knarker, Blaketon (Derek Fowlds, t.h.) og Greengrass (Bill Maynard), havner på hver sin side i kommunevalget. (Foto: Yorkshire Television)
To gamle knarker, Blaketon (Derek Fowlds, t.h.) og Greengrass (Bill Maynard), havner på hver sin side i kommunevalget. (Foto: Yorkshire Television)
Blaketon stiller som kandidat til kommunestyret, men oppdager at han har en uberegnelig konkurrent i Greengrass. Og Jackie må se seg presset av en dame med godt øye til Mike og stort behov for å tilkalle politiet…

Claude Greengrass er i full sving med valgkampanjen til Wilf Drabble for å få ham inn i kommunestyret. Motkandidat Blaketon kan også ett triks og to, og fra før vet vi at han har snusen i det meste. Klarer han å få noe på Drabble? Og kan det gagne Blaketon i oppløpet til kommunevalget?

Falske meldinger
En kjent forfatter av romantisk kiosklitteratur kommer til Aidensfield og faller pladask for konstabel Mike. Verre blir det da hun begynner å lokke ham ut fra politikammeret med falske meldinger, noe han ikke tar særlig nådig på.

Hva om hun tilkaller politiet en dag det virkelig gjelder?

Mer om serien
I høst sender NRK1 24 nye episoder av ”Med hjarte på rette staden” som er spilt inn i idylliske Yorkshire i England. Hovedpersonene er politibetjent Mike Bradley (Jason Durr) og hans sakførerkjæreste Jackie Bradley (Fiona Dolman)..

Med seertall på inntil 17,7 millioner er ”Med hjarte på rette staden” den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde ”Med hjarte på rette staden” på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 9)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57