Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. april 2007 kl 20.25 Topp 10: Tidenes sommerhit

Sommerlåter med evig liv

Pål Thoresen og Hanne Krogh er gjester i studio hos Nadia Hasnaoui og Claus Wiese i kveld. (Foto: Hege Bakken Riise, NRK)
Pål Thoresen og Hanne Krogh er gjester i studio hos Nadia Hasnaoui og Claus Wiese i kveld. (Foto: Hege Bakken Riise, NRK)
Et sikkert sommertegn er sommerhit’en, låta som fester seg og ikke forsvinner ut av hodet med det første. I kveld får vi presentert 15 slike hvorav ti får en plass på listen "Tidenes sommerlåt".

Om ikke så altfor lenge starter sommeren, og vi er kommet til det aller siste programmet av Topp10. Hva passer vel bedre enn å runde av med et gjenhør av forskjellige sommerlåter som har satt sitt preg på solfylte dager og varme netter?

I studio er Hanne Krogh og Pål Thoresen invitert for å si sin mening om hvilke låter som fortjener en plass på Topp 10 listen.

I tillegg dukker Postgirobygget opp. De er nominert for sommerlåten "Idyll", men gir også en smakebit på en ny, mulig sommerhit.

De nominerte er:
Idyll (Postgirobygget), Summer of ’69 (Bryan Adams), Seasons in the Sun (Terry Jacks), Bobby Brown (Frank Zappa), Bysommer (Lillebjørn Nilsen), Hovedøen (Kari Diesen), Neste sommer (De Lillos), California Girls (The Beach Boys), 99 Luftballoons (Nena), Walking on Sunshine (Katrina & the Waves), In the Summertime (Mungo Jerry), Macarena (Los del Rio), Sommartider (Gyllene Tider), California Dreamin’ (The Mamas and the Papas), Sola skinner (Jokke & Valentinerne)

Om programmet
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese skal i løpet av ti programmer kåre vinnere i ti ulike underholdningskategorier. Det blir garantert festlige gjensyn, litt nostalgi og best av alt: Du har vært med på å påvirke resultatet!

I høst kunne alle si sin mening om hvem og hva som burde være på listene. Listene inneholder alt fra blant annet store sportsøyeblikk, til tidenes sommerslager, tv-serie og Norges morsomste mann/kvinne. Interessen var enorm, og juryens forslag til hvilke ti kandidater som skulle være på de ulike listene, vekket både glede og vrede hos folk.

Flere titalls tusen nordmenn har vært med på å stemme frem utfordrere til juryens nominerte. Med folkets fem utfordrere er det nå i alt 15 nominerte til hver Topp 10-liste. Men ettersom det kun er plass til ti kandidater på en Topp 10-liste, har TNS Gallup gjennomført en storstilt undersøkelse blant det norske folk. Og nå foreligger resultatet. Hvem blir folkets Topp 10?

Egenprodusert underholdningsprogram (2007)
Programledere: Nadia Hasnaoui og Claus Wiese
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.noLENKER
  • Les mer