Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. februar 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Faiths hemmelighet

Faith Yokas (Molly Price) og partneren Maurice
Faith Yokas (Molly Price) og partneren Maurice "Bosco" Boscorelli (Jason Wiles) er tilbake i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros)
I kveld begynner helt nye episoder i den spennende dramaserien ”Den tredje vakten”. Brannmannen Jimmy Doherty ligger på sykehuset etter en skyteepisode, ambulansesjåfør Bobby Caffey må ta seg av en 4-åring, mens politibetjent Faith Yokas skjuler en hemmelighet for ektemannen sin…

Vi følger videre den dramatiske hverdagen til hjelpemannskapene som jobber den tredje vakten i New York. I siste episode i forrige sesong så vi at brannmannen Jimmy Doherty (Eddie Cibrian) ble alvorlig såret ute på jobb – ikke i en brann, men av en bevæpnet desperado.

I kveld blir det en kamp mot klokken for politistyrken i det 55. distrikt. Sully (Skipp Sudduth) og flere andre må finne en kidnappet mann før det er for sent. Han er nemlig blitt levende begravet!

Imens hangler og går ekteskapet til Faith Yokas (Molly Price). Stemningen mellom ekteparet er meget anspent, og det gjør det ikke lettere for Faith å fortelle ektemannen hemmeligheten hun bærer på. Hun er gravid…

Om ”Den tredje vakten”
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde mennesker i den ytterste nød.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice ”Bosco” Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf. 23 04 98 41
LENKER
  • NBC 
  • Diverse om Den tredje vakten