Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 9. september 2009 kl 20.35 Skins

Ny ektemann

Michelle (April Pearson) kan trenge en klem så vanskelig som hun nå har det. (Foto: All3Media International)
Michelle (April Pearson) kan trenge en klem så vanskelig som hun nå har det. (Foto: All3Media International)
Så har Anna, moren til Michelle, gått hen og giftet seg, - igjen! Enda en ny ektemann, og ikke nok med det, Michelle må flytte inn sammen med dem, og får en ny stesøster, Scarlet; med digre pupper og en manipulerende stil.

Før Michelle vet ordet av det har Scarlet invadert livet hennes og overtatt vennene hennes. Hun bryr seg med ting hun ikke har med å gjøre, og klenger seg på gjengen når de skal på campingtur. Da føler Michelle at hun må gripe inn og ta styringen. Særlig overfor Sid som er tander og følsom etter at faren hans døde. Men går Michelle for langt?

Om serien
I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte. Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres. Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.


Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Produsert av All3 MEDIA International
Med Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900

LENKER
  • Hjemmeside