Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 25. juli 2010 kl 12.35 Film: Änglagård - sommaren etter

Gjensyn med Fanny og Zac


Etter et år kommer Fanny og Zac tilbake til landsbyen. Der finner de Änglagård brent ned til grunnen, mens to menn i landsbyen tror at de er Fannys far. I tillegg har brødrene Gottfried og Ivar en ukjent bror i USA.

Ivar er overlykkelig over å ha en datter, men han er en mann av få ord, og forteller ikke stort til omverdenen. Han opplever imidlertid en indre glede, og dette hjelper på skyldfølelsen over å være ansvarlig for brannen på Änglagård.

Den andre faren, Axel, er derimot i full panikk. Fannys tilbakekomst truer med å ødelegge ekteskapet hans, og som om ikke dette var nok, forelsker sønnen Mårten seg i Fanny, som godt kan være halvsøsteren hans.

Livet er ikke lett, og når presten gjør kur til Rut, Axels kone, blir han slett ikke avvist. Alle trenger å bli elsket.

Zac mener at huset bør selges, og at de aldri burde ha kommet tilbake. Men Fanny føler hun har kommet hjem til røttene, og tror hun snart vil finne faren sin – om ikke denne sommeren så i hvert fall den neste. Huset skal uansett bygges opp igjen, og gjester skal igjen være velkomne. Det er en ny, normal sommer i en typisk svensk landsby…

Sendt tidligere.

Svensk komedie (1994)
Originaltittel: Änglagård – andra sommaren
Med Helena Bergström (Fanny), Rikard Wolff (Zac), Sven Wollter (Axel Flogfält), Ernst Günther (Gottfried), Tord Peterson (Ivar), Viveka Seldahl (Rut Flogfält), Jakob Eklund (Mårten Flogfält) og Reine Brynolfsson (Henning Calmert)
Regi: Colin Nutley
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no