Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 10. juni 2010 kl 21.30 Brura blei lura

Knebler bruden


JP Kelly og Mayita Wyldeck-Estrada er stormende forelsket. De to har vært forlovet i ett år, etter at Mayita tok saken i egne hender og ba om hans hånd.

Mayita er en ambisiøs skuespillerinne med slunken lommebok, og filmstudenten JP eier knapt nåla i veggen. Han bor fortsatt hjemme hos foreldrene sine.

JPs store prøvelse
Hvordan de to skal få råd til å arrangere et ordentlig bryllup er uforståelig, men så får de plutselig tidenes tilbud: De kan få 12000 pund til å arrangere bryllupet dersom de skriver under på en kontrakt som forhindrer Mayita fra å ha noe som helst med forberedelsene å gjøre. Kan JP klare å arrangere bryllupet helt på egen hånd? Og klarer han å holde utdrikningslagets eskapader skjult for sin kommende fru?

Om serien:
Du kan være hodestups forelsket, men ville turt å la mannen i ditt liv organisere hele bryllupet, fra begynnelse til slutt?

I "Brura blei lura" får britiske par tilbudet om økonomisk hjelp til sitt drømmebryllup. Men det er én hake ved opplegget: Bruden får ikke vite noe om hva som skal skje, og brudgommen må planlegge alt.

Britisk dokumentarserie fra 2009
Produsert av: Renegade Pictures for BBC
Originaltittel: Don’t Tell the Bride
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl/ 924 03 873 / 23 04 45 76
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: Publikumssevice / 815 65 900