Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 5. mai 2011 kl 20.15 Nummer 1

Lei av å være eneste jente


Det nærmer seg finale i konkurransen om å bli Norges største keepertalent. Hannah begynner å bli lei av å være eneste jente, men hun har beholdt konkurranseinstinktet og vil gjerne til finalen.

Nå er det bare seks deltakere igjen og fire av dem får være med i finaleprogrammet om to uker. Det gjelder å overleve to nominasjonsrunder, så er de der. Som eneste jente er Hannah fast bestemt på å nå målet, men vil hun klare det?

Dagens utfordring er klatring med Magnus Midtbøe, som er en av verdens beste klatrere. Hvor langt opp i veggen går det an å komme for unge keepertalenter?

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli tatt ut av konkurransen og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900