Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 onsdag 17. mars kl 16.00
Dream team (17:64)

Kayleigh overlever
Kayleigh har overlevd brannen i Mandy og Warrens leilighet, men har fått alvorlige skader. Kenny dukker opp med en fangevokter for å få vite hva som skjedde. Brannen var tross alt hans skyld.
Vincent møter Jemma som tilbyr seg å klippe håret hans. Han er lykkelig for gratis klipp, men hadde nok takket nei dersom han hadde visst resultatet...
Michael Jacobs, Harchester Uniteds manager, treffer igjen en av sine gamle kjærester, Lynette. Han tilbyr henne jobb som sekretær, men hun sier at hun må tenke seg om.
Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.
NRK1 insdag kl 16.00

Britisk dramaserie
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Produsent: SKY1 - 1997
Dennsi de Visscher - innkjøpsavd. - 23 04 91 16