Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. mars 1999 kl 21.05 Detektimen: Derrick

Detektimen: Derrick (t)


NRK1 fredag 19. mars kl 21.05
Detektimen: Derrick

Stevnemøte med taust vitne
Da Anna Lakowski kommer for å stelle leiligheten til sin oppdragsgiver, blir hun overrasket av to maskerte ransmenn. De slår henne brutalt ned, men i et glimt får hun se ansiktet til en av forbryterne. Senere oppdager hun at hennes arbeidsgiver er blitt myrdet.
Dessverre viser det seg at Anna ikke makter å gjøre rede for de sterke opplevelsene. Politiet prøver å hale ordene ut av henne, men det stopper helt opp. Etterforskningen kommer ikke videre.
I håp om å få henne på glid i en mer avslappet atmosfære, inviterer sjefen selv, Derrick, henne på en bedre middag. Det er jo sjelden Derrick skrur på sin maskuline sjarm for å bryte ned en dames motstand, men i dette tilfellet er det åpenbart på sin plass med en litt ukonvensjonell fremgangsmåte.

Om serien
\"Derrick\" er den største seriesuksessen i tysk fjernsyns historie. Den 75 år gamle norgesvennen Horst Tappert har spilt rollen som Derrick helt siden 1974. Serien har vært umåtelig populær i mer enn 100 land gjennom nesten et kvart århundre og ble introdusert i Norge i 1975. Siden har den ligget høyt oppe på seerstatistikkene her hjemme.
Horst Tappert har imidlertid nå bestemt seg for at nok er nok. Etter 24 år og 281 episoder er det ugjenkallelig slutt. NRK har vist så å si alle episoder som har vært laget i serien, og sender nå de ti siste episodene. Fram til påske skal vi bli med Derrick og hans trofaste makker Harry Klein (Fritz Wepper) på deres aller siste oppdrag.
NRK1 fredag kl 21.05

Bilde (via Skanpix/Data-tv/Internett)
Derrick (Horst Tappert) har for en gangs skyld invitert en dame (Heidelinde Weis) til en hyggelig middag - naturligvis av rent politifaglige hensyn...

Tysk kriminalserie
Produksjon: ZDF
I hovedrollene: Horst Tappert og Fritz Wepper
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23047751