Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 18. april 2005 kl 20.05 Autofil

Biltest i Fredrikstad

Programleder Jan Erik Larssen presenterer siste nytt på bilfronten, i kveld med tester av fem nye biler og et nostalgisk tilbakeblikk. (Foto: NRK)
Programleder Jan Erik Larssen presenterer siste nytt på bilfronten, i kveld med tester av fem nye biler og et nostalgisk tilbakeblikk. (Foto: NRK)
Autofil reiser til Fredrikstad for å teste tre nyheter. I Florida prøver de en skikkelig Mustang, mens det også blir anledning til noen franske fristelser.

Honda FRV, VW Golf Plus og Audi A6 Avant testes i Fredrikstad. Honda FRV er en videreutvikling fra de populære SUV-modellene. VW Golf Plus er en litt større utgave av en ordinær Golf, mens Audi A6 Avant skal konkurrere mot Mercedes og BMW. Autofil undersøker om bilene forsvarer prisen.

To råskinn: Mustang og Megane
Ford Mustang er hva man må kunne kalle en klassiker. Nå er den kommet i ny modell, og Autofil testet den på hjemlige trakter i Floridas flate landskap. I Barcelona sjekket de franske Renaults nye Megane Trophy-modell.

Alle Citroën Sm-entusiaster bør holde av kvelden, for Autofil har funnet frem noen gromme klipp fra arkivet.

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenprodusert fra NRK Underholdning (2005).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41/92 01 55 79