Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. juli 2006 kl 21.15 Kar for sin kilt

Settes på prøve

Jess (Rae Hendrie) må hanskes med snikskyttere. Foto: BBC
Jess (Rae Hendrie) må hanskes med snikskyttere. Foto: BBC
Mens Golly er bortreist på ferie, får Jess virkelig prøvd seg i rollen som skogvokter. Hun må forsøke å sette seg i respekt da snikskyttere tar seg til rette på eiendommen.

Jess er bekymret for at snikskytterne skal prøve å utnytte hennes mangel på erfaring. Selvtilliten hennes blir ikke ytterligere styrket da Paul foreslår at de kontakter en annen skogvokter, Stuart, for å få hjelp til å fange snikskytterne.

Spirende kjærlighet
Paul og Isobel prøver seg litt frem nå etter det første kysset. Det er tydelig at de har følelser for hverandre, men så blir det skjøre forholdet satt på prøve. Isobel liker nemlig ikke at den nye naboen, Lucy, viser interesse for Paul og inviterer ham hjem til seg.

Om serien
Tradisjonen tro tar vi turen til det skotske høylandet når sommeren nærmer seg. Det er klart for den nest-siste sesongen av den populære serien "Kar for sin kilt". Den syvende og siste sesongen ble nylig avsluttet i England, og det er foreløpig ikke planer om å produsere flere episoder.

Da "Kar for sin kilt" gikk sommeren 2004 hadde den 531 000 seere i snitt og en markedsandel på 50, 7 prosent.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Monarch of the Glen (sesong 6)
Produsert av: BBC
Med: Susan Hampshire (Molly), Lloyd Owen (Paul), Simone Lahbib (Isobel Anderson), Tom Baker (Donald MacDonald), Dawn Steele (Lexie), Hamish Clark (Duncan), Alexander Morton (Golly), Jessica (Rae Hendrie).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)