Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. mars 2011 kl 21.55 Litt av et liv

Nadia møter Lene Nystrøm


Lene Nystrøm er blant verdens mestselgende kvinnelige artister. I kveld møter du henne i "Litt av et liv".

Lene ble først kjent for det norske folk som vertinne i "Casino", hvor hun også opptrådte på tv for første gang. Herfra var veien kort til Aqua-eventyret, og popgruppa danket raskt ut Spice Girls. Lene har festet med Metallica, reist i hele verden og kan virkelig skilte med litt av et liv. Nå har hun i tillegg startet på en karriere som skuespiller.

Programleder Nadia Hasnaoui allierte seg med gutta i Aqua, og sammen lurte de Lene til å synge "Barbie Girl" på kinesisk. I kveld får vi se hvordan Lene reagerer på å bli ført bak lyset av sine egne bandmedlemmer, og samtidig filmet med skjult kamera.

Vi møter mange av Lenes nærmeste. Hele Aqua er på plass, inkludert Lenes ektemann Søren. Dessuten kommer Ravi, Fridtjov Såheim, Jacob Oftebro og Lage Fossheim. En gjeng med Aqua-fans byr dessuten på en helt spesiell hyllest i studio.

Om serien
I løpet av åtte lørdagskvelder får vi oppleve store øyeblikk i livet og karrieren til de åtte gjestene som har blitt viet hvert sitt program. Gjestene er Linn Skåber, Petter Stordalen, Lars Monsen, Alex Rosén, Lene Nystrøm, Hans-Wilhelm Steinfeld, Mona Halvorsen og Harald Zwart.

Vi får også møte viktige personer i deres liv, både familie, venner og kolleger. Det blir gode historier, rørende møter og morsomme tilbakeblikk. Det blir også overraskende innslag. Blant annet inviterer Nadia gjestene til studio ved å lure dem med skjult kamera. I tillegg blir det både taler og musikalske innslag.

NRK Underholdning 2011
Programleder: Nadia Hasnaoui
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf 23 04 20 33/901 08 954
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900